6 motive ca să alegi un serviciu de repatriere

6 motive ca să alegi un serviciu de repatriere

serviciu-de-repatriere

În ultima perioadă tot mai mulți români își pierd persoanele dragi peste hotarele României. Ca să aduci persoana în neființă apelăm la un serviciu de repatriere.

Pe lângă sufernița enormă adusă de moartea persoanei apropiate, mai apar și un set de resposabilități. În aceste clipe de cumpănă, trebuie să gândim cât mai lucid pentru a încheia ceremonia de înmormântare cu brio.

Dar ce se întâmplă când îți perzi apropiații peste hotare? Exceptând ceremonia de înmormântare, tradițiile căreia le poți găsi aici, mai trebuie să aduci defunctul la locul de baștină.

Aceasta nu este una dintre cele mai simple proceduri, dacă începi să o faci singur, fără a apela la o firmă de repatriere care cunoaște toate demersurile și te va ajuta de fiecare dată când vei avea nevoie.

Nu mai este nevoie să te complici, neglijându-te pe tine și pe cei dragi în timpul procesului de repatriere. O firmă de repatriere va face totul pentru tine, astfel încât să poți sta lângă rudele tale.

În cele ce urmează îți vom da câteva motive ca să alegi o firmă de repatriere, dar mai exact pe noi, Leonte Funeral Service.

Motivul 1: Mai mult timp pentru tine și cei dragi ție.

Moartea unei persoane dragi este una dintre cele mai neplăcute experiențe prin care trece fiecare dintre noi, mai drevreme sau mai târziu.

Datorită unui serviciu de repatriere îți vei reveni mai ușor după o asemenea traumă emoțională. Vei avea mai mult timp dedicat propriei persoane sau celor dragi care îți sunt alături în aceste momente dificile ale vieții tale.

Actele nu vor mai fi problema ta, ci a noastră. Aceasta este meseria noastră, să îți luăm povara de pe umeri, suntem dedicați în ceea ce facem. Ești pe mâini bune.

barbat-suparat

Te poți imagina călătorind într-o țară străină, eventual fără a ști limba și să cauți singur toate instituțiile de unde trebuie să extragi actele necesare? Este prea dificil ca în astfel de momente să nu cedăm psihic. Trebuie să ne asigurăm emoțional.

Fiecare persoană reacționează diferit la evenimentele de acest tip, iar timpul este cel mai bun prieten în cazul respectiv.

Dacă ne vom ocupa noi de repatriere, tu vei avea timpul de care ai nevoie ca să-ți revii sau măcar să te pui pe picioare pentru a continua cu ceremonia de înmormântare.

Motivul 2: Comunicare simplă cu echipa care se ocupă cu serviciul de repatriere.

Menționând acest motiv, ne referim de fapt la o firmă care să vorbească atât limba italiană (când decesul are loc în Italia), cât și limba română.

Cu ajutorul limbii de comunicare, oamenii stabilesc legături. Vorbirea incorectă sau neînțelegerea acesteia, pot crea obstacole sau chiar ruperea anumitor legături.

O firmă a cărei angajați sunt români, va avea mai multe șanse să te înțeleagă, nu va mai exista acea barieră lingvistică și frică de a spune ceva. Atât tu, cât și angajații noștri vorbesc aceaași limbă, de aceea nu va exista nici un obstacol sau dificultate în procesul de comunicare.

telefon

Pe lângă faptul că vei beneficia de o comunicare cât mai simplă și lipsită de obstacole, aceasta îți va putea oferi și suportul emoțional de care ai tu nevoie în limba ta natală. Îi vei simți ca pe niște rude mai îndepărtate care sunt aici ca să-ți ofere sprijinul de care ai nevoie.

Motivul 3: Scapi de deplasări inutile, eventualele probleme logistice sau birocratice.

Un mare avantaj pe care îl poate oferi echipa noastră de repatriere este numărul de locuri în mașină, mai exact două. În cazul în care totuși ai ajuns în Italia sau erai deja, mașinile noastre mai au două locuri disponibile, astfel scapi de achiziționarea biletului de avion pe ultima sută de metri.

Personalul calificat și dedicat cunoaște mereu toate demersurile, iar tu vei fi scutit de problemele birocratice sau logistice. O firmă de repatriere îți va aduce mereu în siguranță persoana iubită acasă, iar în plus la toate va face în așa fel încât să pară că este floare la ureche.

Motivul 4: Calcularea prețului pe loc, fără surprize neașteptate.

Este evident faptul că atunci când apelezi la un serviciu de repatriere, una dintre întrebările adresate este: Cât mă costă? Pentru mai multe informații despre eventualele costuri și diferențe de preț, te invităm să citești articolul: Prețul repatrierii decedatului.

Este mai simplu pentru tine ca prețul să fie comunicat la început de drum pentru a putea să-ți organizezi bugetul. Dacă te vei apuca de procesul de repatriere pe cont propriu, s-ar putea să apară costuri neprevăzute care te vor lua prin surprindere sau îți vor crea disconfort.

Motivul 5: Este mai ușor să contorizezi costurile.

O firmă de repatriere, îți va oferi mereu o factură cu toate serviciile prestate și costurile acestora. Cu factura respectivă vei putea să soliciți un ajutor financiar, în lipsa acestui act, obținerea ajutorului se va complica, fiind nevoit să demonstrezi fiecare plată în parte.

Motivul 6: Știi exact timpul în care va ajunge persoana dragă în România.

Datorită unui serviciu de repatriere, vei ști mereu în cât timp va ajunge defunctul pe meleagurile natale, astfel încât tu să ai timp să organizezi procesul de înmormântare cum trebuie.

În medie, defunctul va ajunge în 72 ore la tine acasă, dar acest proces ar putea să dureze dacă te ocupi singur de el. Noi am eliminat eventualele probleme și suntem pregătiți să facem față oricărei situații, doar ca cel drag să ajungă în siguranță la tine acasă, unde își va găsi liniștea de veci.

Concluzii

  • Un serviciu de repatriere te va scuti de o mulțime de probleme sau situații neprevăzute.
  • Vei avea mai mult timp pentru tine și pentru rudele tale.
  • Procesul de înmormântare va fi bine pus la punct pentru că acesta va fi singura ta grijă.
  • Vei ști exact cum să îți organizezi timpul pentru că defunctul va ajunge la o oră comunicată din timp, în medie durând 72 ore.
  • Costurile le vei afla în primele 6 ore de la primul apel și vei ști exact cum să îți gestionezi bugetul.
  • Nu vei suporta nici o problemă logistică sau birocratică.

Dacă ai pe cineva trecut în neființă în Italia, cu noi ai garanția că îți vom fi aproape 24/7.

Vei avea parte de suport emoțional și empatie la orice ora vei simți nevoia.

Sună la numărul +39 320 821 6236 la orice oră a zilei sau scrie-ne un e-mail la info@repatrieredecedati.org, pentru a afla mai multe despre procesul de repatriere specific pentru cazul tău.

Semnatura-Leonte-Adrian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

La orice oră și de câte ori este nevoie!

X
Porneste conversatia
1
Buna! Vă stăm la dispoziție 24/24 ore, 7/7 zile pentru a vă informa și ajuta în cele mai dificile momente.