Blog

cat timp dureaza procesul de repatriere a decedatului

Cât timp durează procesul de repatriere a decedatului? Aceasta este una din întrebările care te frământă atunci când ai perdut pe cineva drag în Italia, și cu siguranță îți dorești să-l aduci acasă, unde îl vei putea conduce pe ultimul drum.

Moartea unei persoane dragi este considerată o ocazie specială, chiar dacă nu este una tocmai fericită. Este o ocazie specială, pentru că acesta este ultimul drum pe care îl vei conduce, este ultima oară când îl vei mai vedea. Răposatul va rămâne mereu în inima ta, indiferent de ce se va întâmpla.

Read more

pret-repatriere-decedati

Care este prețul repatrierii decedatului? Cât o să mă coste? Acestea sunt doar câteva din zecile de întrebări care intervin atunci când pierdem pe cineva drag. Suntem aici, lângă tine ca să-ți răspundem la toate întrebările care intervin, nu mai trebuie să îți faci griji. Aceasta este ultima grijă pe care ai putea să o ai. Moartea unei persoane dragi mereu va fi o lovitură emoțională, oricât de mult ai încerca să fii pregătit, niciodată nu vei putea să treci calm și lucid peste o astfel de pierdere. În aceste momente de cumpănă vei avea nevoie de ajutor moral, dar și de ajutor din partea unei echipe profesioniste care va fi lângă tine în cele mai grele momente. Când vorbim despre costul repatrierii unui decedat, acesta diferă de la caz la caz. Căutarea unui preț nu va aduce cele mai exacte rezultate. Sumele sunt orientative și variază în funcție de:…

Read more

Actele-necesare-Repatrierii-Decedatului-în-România

Ai pierdut pe cineva drag în Italia și acum vrei să aduci trupul defunctului acasă, pentru a-l înmormânta cum se cuvine? Atunci e bine să știi de la bun început care sunt actele necesare repatrierii decedatului în România.

Și crede-ne că nu sunt puține. Pe lângă munca birocratică de a face rost de documentele necesare pentru repatriere, mai ai responsabilitatea organizării înmormântării, ai multe drumuri de făcut la diferite instituții și apoi realizezi că mai ai de procurat alte hârtii.

Read more

Repatrierea-urnei-de-cenușă

Pierderea unei persoane dragi vine cu multă durere în sufletele noastre. Iar faptul că persoana a decedat în străinătate, la mii de kilometri de noi, ne împiedică să ne luăm rămas bun cum se cuvine.

O metodă de a te asigura că îi oferi un rămas bun este ceremonia de înmormântare, unde toate rudele și prietenii apropiați vin și îi iau la revedere de la persoana pierdută. Însă ce poți face dacă persoana dragă a decis că preferă incinerarea în străinătate?

Read more

Ce-se-întâmplă-dacă-nu-îți-permiți-costurile-repatrierii-decedatului

Dacă ai avut un deces neprevăzut în familie și defunctul era în altă țară, cu siguranță îți dorești să îl aduci acasă, pentru a realiza ceremonia de înmormântare. Însă, serviciul de repatriere costă 1500 – 2900 de euro și nu toată lumea îsi poate permite costurile repatrierii decedatului.

Ce poți face în această situație?

Read more

transport-funerar-international

Apelăm la serviciul de transport funerar international atunci când cineva drag își pierde viața în străinătate și vrem să îl aducem înapoi acasă, pentru a-i oferi slujba de înmormântare și locul de veci mai aproape de sufletele noastre.

Iar pentru a aduce trupul neînsuflețit înapoi în țară, e nevoie să apelezi la o firmă de servicii de repatriere decedați, care îți asigură serviciul de transport funerar internațional.

Read more

sicriu-de-repatriere

Atunci când pierzi pe cineva drag în străinătate și vrei să îi aduci trupul neînsuflețit în țară, apelezi la servicii de repatriere decedați.

Începând din 2020, de când s-a declarat pandemie, un sicriu de repatriere a devenit obligatoriu nu doar pentru cazurile de transport funerar de pe alte continente, ci pentru toate cazurile.

Însă…ce este așa special la un sicriu de repatriere? De ce doar un sicriu de lemn nu este de ajuns pentru transportul funerar internațional?

Read more

Cat-a-durat-procesul-de-repatriere

În ultimul articol am vorbit despre cum decurge un proces de repatriere, iar astăzi îți vom ilustra concret 3 cazuri recente. Astfel, îți poți face o idee despre prețul serviciului, precum și durata acestuia.

Caz nr. 1:
Locația din Italia: Roma

Cât timp a durat procesul, de la primul apel telefonic până la repatrierea propriu-zisă în România: 3 zile – miercuri seara m-a sunat familia, iar sâmbătă la 12:00 am plecat din Roma

Read more

Cum are loc procesul de Repatriere Decedați

Ai pierdut pe cineva drag în Italia și acum cauți o firmă de repatriere decedați, dar nu ai înțeles exact în ce constă acest proces? În articolul de azi, vom vorbi despre cum are loc procesul de repatriere decedați, din momentul în care ai parte de prima ședință de consultanță gratuită, până când persoana dragă ajunge acasă. Ai aflat că cineva drag a decedat în Italia? Cu siguranță simți tristețe, confuzie și nici nu știi ce să faci acum. Cum aduci persoana iubită înapoi acasă, pentru înmormântare? Începi să cauți pe internet și afli de serviciile de repatriere decedați, care te pot ajuta în această situație de criză. Cum decurge primul apel? Apelezi la o firmă găsită online, pentru a afla mai multe detalii. De asemenea, oferi și tu detaliile în privința decesului: A avut loc o moarte naturală, a fost un accident, o crimă sau o sinucidere? Decesul a…

Read more

Cum depasesti suferinta

Durerea este un răspuns natural la pierdere. Este suferința emoțională pe care o simți atunci când cineva drag pleacă de lângă tine pentru totdeauna. 

Adesea, durerea pierderii poate fi copleșitoare. Poți experimenta tot felul de emoții dificile și neașteptate, de la șoc sau furie până la neîncredere, vinovăție și tristețe profundă. 

Durerea unei pierderi te poate afecta și fizic, devenind dificil să dormi, să mănânci sau chiar să faci treburile zilnice.

Read more

10/10

La orice oră și de câte ori este nevoie!

X
Porneste conversatia
1
Buna! Vă stăm la dispoziție 24/24 ore, 7/7 zile pentru a vă informa și ajuta în cele mai dificile momente.