Cum Se Comportă Fiecare Zodie După Decesul Cuiva Drag?

Cum Se Comportă Fiecare Zodie După Decesul Cuiva Drag?

Zodiile si decesul cuiva drag

Durerea și tristețea provocate de pierderea unei persoane dragi produc un dezechilibru emoțional în oricare dintre noi. Cum ne comportăm ca să ne împăcăm cu durerea, cum reușim să ne acomodăm cu ideea pierderii și cât timp durează întregul proces al doliului, toate acestea sunt întrebări al căror răspuns depinde de fiecare persoană.

Fiecare dintre noi are o anumită personalitate și se consideră că semnele zodiacale corespund tipurilor de personalitate caracteristice fiecărui individ în parte.

În articolul de azi discutăm despre cum se comportă fiecare zodie după ce pierde pe cineva drag.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Este una dintre cele mai curajoase semne zodiacale atunci când se confruntă cu moartea. Totuși poate da dovadă de un nivel ridicat de anxietate în momentul în care cineva drag moare.

Sunt șanse mari să simtă furie și frustrare din cauza pierderii, comportament ce va conduce la o atitudine negativă pentru o perioadă de timp. Este dur în astfel de momente, lucru remarcat și de persoanele din jurul său.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Deși ai crede că taurul nu poate face față lucrurilor importante, în realitate este foarte calm atunci când primește vestea morții unui apropiat. Este puternic, pregătit oricând să acorde sprijinul celor ce au nevoie. Vrea să dovedească oamenilor din jur că are puterea de a depăși greutățile vieții cu calm și stăpânire.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Au o personalitate puternică, le place să fie ascultați, îmbrățișați și consolați atunci când se confruntă cu o situație tragică, precum decesul cuiva apropiat.

Deoarece le place foarte mult să interacționeze cu alte persoane, gemenii încurajează foarte mult împărtășirea amintirilor preferate despre persoana pe care au pierdut-o. Sunt profund afectați de pierderea suferită, dar încearcă să rămână pozitivi.

RAC (22 iunie – 21 iulie)

Este o persoană vulnerabilă și influențabilă. Atunci când se confruntă cu decesul unei persoane apropiate, racul va plânge, va suferi și va avea nevoie să vorbească cu cineva pentru a depăși această perioadă grea.

Însă e foarte posibil ca mai întâi să-și interiorizeze sentimentele de durere și să se îndepărteze până când se simte în stare să vorbească despre emoțiile lui. De îndată ce se întâmplă acest lucru, racul devine sentimental și caută alinare.

LEU (22 iulie – 22 august)

Senin și sentimental, leul nu se ferește să-și arate sentimentele. Dacă este într-adevăr trist, nu se teme să plângă.

Atunci când se confruntă cu moartea unei persoane dragi, leul are tendința să fie mai rezervat și să-și controleze emoțiile, însă nu uită să dea dovadă de generozitate și suport pentru toți cei care au nevoie de așa ceva în astfel de momente.

FECIOARĂ (23 august – 22 septembrie)

Aspectul său exterior dă impresia că este o persoană distantă și reținută. De fapt, are liniște interioară și nu simte nevoia de a se manifesta într-un mod exagerat.

Din păcate, în fața morții unui apropiat, fecioara se simte descurajată și poate fi foarte greu de consolat o perioadă lungă de timp. Este năpădită de gânduri negative, poate intra în depresie și doar o simplă întrebare legată de situația prin care trece îi poate reaminti de suferință și o reaprinde în sufletul său.

BALANȚĂ (23 septembrie – 22 octombrie)

Are tendința să spună ceea ce crede că le face plăcere celorlalți și nu ceea ce simte cu adevărat, doar pentru a aduce armonie și mulțumire în jurul său.

Atunci când pierde pe cineva drag, balanța este tristă pentru mult timp, dar înțelege procesul vindecării și ia fiecare zi pas cu pas. Te poți baza pe balanță dacă ai nevoie de sprijin în astfel de momente,fiind capabil să preia din sarcini și să rămână obiectiv.

SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

În fața morții unui apropiat se comportă mai bine decât majoritatea zodiilor. Deși plânge intens și ia foarte în serios situația tragică, scorpionul este incredibil de rezistent și are o voință puternică. Este adeptul sloganului “viața merge mai departe!” și trăiește fiecare clipă cu intensitate.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Fără să dea dovadă de lipsă de respect, săgetătorul este cel pe care te poți baza dacă vrei să depășești pierderea unei persoane dragi și să mergi mai departe.

Săgetătorul poate părea mai puțin emoțional, însă acesta încearcă să aducă armonie și puțină fericire într-o perioadă sumbră.

CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

În ceea ce privește moartea, capricornul încearcă să fie matur, chiar dacă suferă enorm și tristețea lui poate fi de lungă durată.

Pierderea unei persoane importante din viața capricornului îl poate marca grav, fiind foarte greu de consolat. În astfel de situații, se va îndepărta de toți, pentru că vrea să treacă singur prin procesul vindecării.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)

În fața morții, lumea poate să-l judece ca lipsit de sentimente și distant, însă realitatea este diferită. Suferă și el în felul său, încearcă să ajute unde poate și nu se izolează.

Are nevoie de timp pentru refacere, dar asta nu înseamnă că nu este alături de cei care au nevoie de el.

PEȘTI (19 februarie – 20 martie)

Temperamentul peștilor variază rapid de la optimism la pesimism, fiind lipsiți de încrederea și siguranța în forțele proprii.

Aceștia suferă enorm, deși vor să-și acorde sprijinul în momentele dificile. Adeseori, peștii se închid în ei la o situație tragică și, doar când se simt puțin mai bine, se alătură celorlalți ca să le ofere suport.

Indiferent de semnul zodiacal, este cert faptul că decesul unei persoane dragi reprezintă o lovitură puternică de la viață. Modul în care fiecare din noi facem față acestei tragedii nu depinde doar de personalitatea noastră, ci și de relația pe care am avut-o cu persoana defunctă.

Indiferent de semnul zodiacal, este clar că o astfel de pierdere te poate distruge emoțional și trebuie să fii blând cu tine, acordându-ți timpul necesar ca să-ți revii emoțional. Pentru a te împăca mai ușor cu pierderea persoanei dragi, citește și articolul 10 acțiuni prin care păstrezi vie amintirea cuiva drag, care a trecut în neființă.

Semnatura Leonte Adrian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

La orice oră și de câte ori este nevoie!

X
Porneste conversatia
1
Buna! Vă stăm la dispoziție 24/24 ore, 7/7 zile pentru a vă informa și ajuta în cele mai dificile momente.