Cât timp durează procesul de repatriere a decedatului?

Cât timp durează procesul de repatriere a decedatului?

cat timp dureaza repatrierea

Cât timp durează procesul de repatriere a decedatului? Aceasta este una din întrebările care te frământă atunci când ai perdut pe cineva drag în Italia, și cu siguranță îți dorești să-l aduci acasă, unde îl vei putea conduce pe ultimul drum.

Moartea unei persoane dragi este considerată o ocazie specială, chiar dacă nu este una tocmai fericită. Este o ocazie specială, pentru că acesta este ultimul drum pe care îl vei conduce, este ultima oară când îl vei mai vedea. Răposatul va rămâne mereu în inima ta, indiferent de ce se va întâmpla.

cat dureaza repatrierea

În astfel de momente dificile ești încercat de două stări, pe de o parte îți dorești ca persoana apropiată să ajungă cât mai repede în țară pentru a-i oferi liniștea. Iar pe de altă parte nu ești împăcat cu gândul că nu se mai află printre cei vii, din acest motiv nu îți dorești ca acest proces să decurgă cât mai repede.

Cât timp durează procesul de repatriere a decedatului la Leonte Funeral Service?

Compania noastră, Leonte Funeral Service, va aduce persoana decedată în 72 de ore de la preluarea cazului tău.

În paragrafele următoare vom aborda mai detaliat cât durează ca defunctul să ajungă la tine acasă.

De regulă, dacă o persoană a murit din cauze naturale, procesul respectiv va dura aproximativ între 2-7 zile, după îndeplinirea cerințelor și documentelor necesare. Transportul nu poate avea loc fără aprobarea consulatului.

 

Dacă persoana a murit din cauze suspecte sau într-un accident, atunci acest proces va dura între 10 -15 zile, în cazuri excepționale, poate dura chiar 3 luni. Perioada mai lungă este explicată de faptul că poliția va trebui să păstreze cadavrul pentru a constata cauzele decesului.

locul crimei

Fără acordul poliției, procesul de repatriere nu va putea fi efectuat.

Prelungirea procesului de repatriere poate avea loc atunci când un membru al familiei este solicitat să identifice răposatul. Persoana va trebui să ajungă în țara unde a avut loc decesul și numai după parcurgerea etapelor necesare, va avea loc repatrierea.

O altă cauză care ar putea influența durata transportului corpului neînsuflețit este vremea neprielnică cu care s-ar putea confrunta șoferii. Nu se știe dacă vor fi nevoiți să conducă cu o prudență mai mare ceea ce îi va face să reducă din viteza de deplasare, sau chiar să oprească transportul până la remedierea vremii.

Durata repatrierii diferă și în funcție de mijlocul de transport ales.

repatriere rutiera si aeriana

De exemplu, dacă cineva va prefera transportul aerian, acest proces va dura cu 1-2 zile mai mult și va fi cu mult mai costisitor. În cadrul acestui transport, va fi nevoie să contactăm o agenție cargo pentru preluarea defunctului.

Vom face o recapitulare a celor discutate mai sus.

Procesul de repatriere decedați durează în funcție de:

  • Circumstanțele decesului
  • Mijlocul de transport ales
  • Vremea nefavorabilă
  • Dacă ești nevoit să identifici cadavrul

Suntem conștienți de faptul că au năvălit atâtea griji și responsabilități pe umerii tăi, dar suntem aproape de tine de fiecare dată când vei avea nevoie.

Toate informațiile menționate mai sus au fost ilustrate doar cu scop informativ, pentru a afla cât va dura cazul tău. Nu ezita să ne contactezi, îți oferim atât suport informațional, cât și suport moral.

Fiecare proces de repatriere a decedaților preluat de către Leonte Funeral Service, a durat 72 de ore. Dacă vrei să te convingi, poți citi articolul 3 studii de caz. În cadrul acestuia vei găsi informații despre durată, preț sau distanță.

Ai pierdut pe cineva apropiat în Italia? Suntem la dispoziția te de câte ori vei avea nevoie, te vom susține pe tot parcursul procesului.

Vom trata cu atenție și meticulozitate cazul tău, pentru că știm cât de important este pentru tine să-i oferi persoanei dragi cea mai frumoasă ceremonie de înmormântare.

Cu noi, vei avea parte de toată înțelegerea, empatia și suportul necesar pentru a trece cu brio prin această perioadă dificilă a vieții tale.

Sună la numărul +39 320 821 6236 la orice oră a zilei sau scrie-ne un e-mail la info@repatrieredecedati.org, pentru a afla mai multe despre procesul de repatriere specific pentru cazul tău.

Semnatura-Leonte-Adrian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

La orice oră și de câte ori este nevoie!

X
Porneste conversatia
1
Buna! Vă stăm la dispoziție 24/24 ore, 7/7 zile pentru a vă informa și ajuta în cele mai dificile momente.